Nemzetközi foci sport

Jürgen Klopp visszalépéssel fenyegeti a ligakupa szervezőit

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője elárulta, ha a csapatának érdeke úgy kívánja, inkább visszalép az angol ligakupától. A Premier League listavezetője az Arsenallal játszott rendkívül fordulatos, 5-5-re végződő meccset a Carabao Cupban, amelyet végül tizenegyesekkel megnyert.

Tízgólos meccs után tizenegyesekkel verte a Liverpool az Arsenalt
Origi a 95. percben egyenlített a Ligakupában.

Az Aston Villa ellen viszont nem biztos, hogy pályára lép már a Liverpool.

Nem aggódom, majd annak kell aggódnia, aki a mérkőzések időpontját kijelöli. A FIFA azt mondta nekünk, hogy Katarban lesz a klubvilágbajnokság, amire muszáj elmennünk. A Premier League mérkőzésein értelemszerűen ott leszünk. A ligakupában is részt vettünk, itt voltunk, de ha nem találnak értelmes időpontot, akkor inkább visszalépünk. Muszáj ezzel foglalkozni és itt az ideje, hogy elkezdjék. Nem leszünk a problélma áldozatai. Ha elfogadhatatlan időpontot kapunk, akkor majd továbbjut az ellenfelünk, vagy játszik az Arsenallal, nem érdekel. Majd megoldják

– dohogott Jürgen Klopp.

A Liverpool edzője azért aggódik már most a versenynaptár miatt mert csapata a bajnokságon kívül érdekelt a Bajnokok Ligájában, az FA Kupában, a klubvilágbajnokságon és Angliában hagyományosan duplán terhelik a csapatokat télen. A decemberi hajtás visszatérő probléma a Premier League-ben, már többen is felszólaltak ellene.

Egy visszalépés egyedülálló tiltakozás lenne a ligakupa ellen.

Kiemelt kép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!