Nemzetközi foci

Tízgólos meccs után tizenegyesekkel verte a Liverpool az Arsenalt

Origi a 95. percben egyenlített a Ligakupában.

Elképesztő mérkőzést játszott egymással a Liverpool és az Arsenal az Anfield Roadon az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. Shkodran Mustafi öngóljával a Pool hamar vezetést szerzett, ám a londoniak bő negyedóra alatt 3-1-re fordítottak. James Milner az első félidő hajrájában büntetőből szépített, így 2-3-as Arsenal-vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

Willi Orbán térdsérülést szenvedett a Német Kupában
Már az első félidőben le kellett cserélni a magyar válogatott védőt.

A fordulás után óriási védelmi baki után Ainsley Maitland-Niles növelte az Arsenal előnyét, ám Alex Oxlade-Chamberlain és Divock Origi bombájával egyenlített a Liverpool. A 70. percben az Ágyúsok 20 esztendős tehetsége, Joe Willock 25 méterről lőtte ki a felső sarkot, de a 94. percben jött a csattanó: Origi egalizált 5-5-re.

A büntetőknél a negyedik körben Dani Ceballos hibázott, míg a hazaiak nem rontottak, így a Liverpool jutott tovább az őrült mérkőzésen.

Óriási baki után Maitland-Niles talált be

Oxlade-Chamberlain bombagólja

Willock hatalmas gólja

Angol Ligakupa, nyolcaddöntő

Liverpool–Arsenal 5-5 (2-3)
Gólszerzők: Mustafi (6. – öngól), Milner (43. – büntetőből), Oxlade-Chamberlain (56.), Origi (62., 95.), illetve Torreira (19.), Martinelli (26., 36.), Maitland-Niles (54.), Willock (70.)
Továbbjutott: a Liverpool (tizenegyesekkel, 5-4)

Kiemelt kép: PAUL ELLIS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik