Nemzetközi foci

A Liverpool korábbi szélsője oktatja hazája ligáját

Jóllehet Lazar Markovics nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Liverpool FC-ben – sőt sokak szerint a Hull Cityben és a Fulhamben is csalódást keltett – odahaza viszont szemmel láthatóan jól érzi magát.

A szerdai bajnokin a szerb támadó jelentette a különbséget, a Javor elleni mérkőzésen az ő duplájával nyert a Partizan Beograd 2-0-ra, de a góljain kívül is nagyon eleven volt. Az első félidő hajrájában például ezzel a zseniális csellel ment el a jobb szélen:

Markovics egyébként először volt kezdő, a Proleter elleni bajnokin állt be eddig csak csereként, akkor is gólt lőtt, így éppen két meccsen három gól a mérlege a bajnokságban. A Partizan idén még veretlen, nyolc meccséből hatot megnyert és kettőn döntetlent játszott.

A szerb szélső 2014 és 2019 között volt a Liverpool játékosa, de csak 19 mérkőzésig jutott a Vörösöknél. Jürgen Kloppék viszont kölcsönadták a Hull City és a Fulham mellett a Fenerbahcénak, a Sportingnak és az Anderlechtnek is, mielőtt lejárt a szerződése és ingyen Belgrádba igazolt.

Kiemelt kép: partizan.rs

Olvasói sztorik