Nemzetközi foci sport

Messit szóba hozták egy újonc MLS-klubbal

Állítólag az Inter Miami csábítaná jövő nyáron a Barcelona klasszisát.

Néhány napja járta be a világsajtót a hír, miszerint Lionel Messi akár már januártól tárgyalásba kezdhet más klubokkal, ugyanis szerződése jövő nyáron lejár az FC Barcelonánál. A hírt a klub elnöke, Josep María Bartomeu is megerősítette, hozzátéve: nem aggódnak amiatt, hogy az argentin klasszis hirtelen távozna.

A Mundo Deportivo viszont úgy értesült, érdeklődő lenne, ráadásul tőkeerős klubról van szó: az észak-amerikai profiliga (MLS) következő idényébe bekapcsolódó Inter Miami tehet ajánlatot Messinek. Érdekesség, hogy Messit már korábban is szóba hozták a David Beckham fémjelezte együttessel.

Azonban a Barcelona vezetői sem tétlenkednek: spanyol források szerint novemberben folytatódnak az egyeztetések a játékos képviselői és a klub között, hogy a jelenlegi szerződést egy, vagy akár két évvel meghosszabbítsák.

Kiemelt kép: Jose Breton/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!