Nemzetközi foci

A Barcelona egyik játékosa miatt hiúsult meg Neymar visszatérése

A nyári átigazolási szezon egyik visszatérő pletykája volt Neymar esetleges visszatérése Barcelonába. A Paris Saint-Germain nem ragaszkodott az eladásához, de a brazil csatár nagyon szeretett volna újra Spanyolországban játszani, ám a nagy visszatérés egyetlen játékoson csúszott el: Ousmane Dembélén.

Az Independent szerint Neymarért a PSG 200 millió font fölötti összeget kért, – emlékeztetőül, a franciáknak 220 millió euróba fájt a megszerzése 2017-ben – csakhogy ez még akkora kluboknak is gondnak bizonyult, mint a Barca, vagy a Real Madrid.

A katalánok úgy döntöttek, játékosokat is bevonnak az üzletbe, hogy lenyomják az árat. Ivan Rakitic és Jean-Clair Todibóval nem is volt gond, Dembélé viszont olyan irtózatos fizetési igényekkel állt elő, hogy nem tudott megegyezni a párizsi klubbal. Persze ez elsősorban azért történhetett meg, mert esze ágában sem volt a PSG-hez szerződni.

Az üzlet kudarcba fulladt, a három Barca-játékos maradt, Neymar pedig kénytelen volt beletörődni, hogy továbbra is a Ligue 1-ban fogja rúgni a bőrt. Így dőlt dugába a brazil támadó visszatérése.

Kiemelt kép: Quality Sport Images/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik