Nemzetközi foci sport

Neymar mindenkivel közölte, marad a PSG-nél

Véget ért a nyár legnagyobb szappanoperája?

Úgy tűnik, hogy véget érnek az egész nyáron tartó találgatások: Neymar szombaton a családjával és a csapattársaival közölte, hogy nem tér vissza a Barcelonához, marad a Paris Saint-Germain játékosa – írja vasárnapi címlapján a francia L’Équipe.

Mané durván bepöccent Szalahra, a kispadon toporzékolt
Roberto Firmino reakciója mindent visz.

Még két nap hátra van az átigazolási időszakból, de a francia források szerint a brazil zseni képviselői mindkét klubot tájékoztatták Neymar döntéséről, miszerint marad Párizsban.

Mint ismert, a szappanopera azóta zajlott, hogy Neymar kijelentette, szeretne visszatérni a katalánokhoz, melynek érdekében 20 millió euróval a saját pénzéből is beszállt volna, hogy megvalósuljon a transzfer. A Barca a korábbi hírek szerint több ajánlatot is tett, de a felek álláspontjai távol voltak egymástól. Neymar ezt megelégelte és feladta, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy a jelenlegi szezont még biztosan a PSG-nél tölti.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!