Nemzetközi foci sport

Még egy nagy dobást tartogat a nyárra a Real Madrid?

A Sun szerint a spanyolok emelik a tétet, Christian Eriksent akarják.

Hetek, hónapok óta téma a spanyol és az angol sajtóban, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni Christian Eriksent. A The Sun című lap értesülései szerint a „királyiak” most ismét igyekeznek nyomást gyakorolni a Tottenhamre, melyet 65 millió eurós ajánlattal bombáznak.

A 27 éves dán futballista korábban kijelentette, szívesen kipróbálná magát a spanyol fővárosban, és a londoniak edzője, Mauricio Pochettino is elismerte, Eriksen jövője bizonytalan. A középpályás szombaton még a régi(?) együttesével szerepelt Manchesterben, ahogy arról beszámoltunk, a City 2–2-re végzett a Spurs elleni bajnoki mérkőzésen.

Kiemelt kép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!