Nemzetközi foci sport

30 millió eurót fizetett új csatáráért a Milan

A francia bajnokságból igazolt csatárt a Milan, a 20 éves Rafael Leao 30 millió euróért érkezett a Serie A előző idényében ötödik helyen záró klubhoz. A Milanhoz öt évre aláíró Leao 24 bajnokit játszott tavaly a Ligue 1-ben a PSG mögött másodikként záró Lille-ben, és 8 gólt, valamint 2 gólpasszt pakolt be a közösbe. A francia klub előtt hazájában a Sportingban nevelkedett, ugyanott, ahol Cristiano Ronaldo.

Az idényt új edzővel, Marco Giampaolóval kezdő Milannak a portugál támadó a harmadik nyári igazolása, korábban a balhátvéd Theo Hérnandez jött a Real Madridtól – aki jelenleg bokasérüléséből lábadozik -, valamint a középpályás Rade Krunic a Serie B-be visszacsúszó Empolitól.

A Milan augusztus 3-án a Manchester Uniteddel csap össze Cardiffban a Bajnokok Kupájában, az első bajnokit pedig Udinében vívják majd a piros-feketék augusztus végén.

30 millió euró ide vagy oda, a Lille nem lesz könnyű helyzetben, hiszen Leao mellett az Arsenalhoz távozó Nicolas Pépé is lelépett a csatársorból, márpedig ők ketten az előző idényben 30 gólt szereztek.

Hivatalosan is bejelentette új csillagát az Arsenal
Nicolas Pépé klubrekordért érkezett a Lille-től.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!