Nemzetközi foci sport

Lebuktak: a Milan sportigazgatója a Real sztárjával ebédelt

Maldini üzleti beszélgetést folytatott Theo Hernándezzel?

A Chiringuito TV közölt felvételt Paolo Maldini, az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan sportigazgatója és Theo Hernández, a Real Madrid védőjének találkozójáról. A korábbi klasszis futballista és a 21 éves védő Ibizán futott össze azt követően, hogy az azt megelőző héten a két klub állítólag több játékos ügyében is egyeztetett – mint például Dani Ceballos átigazolása.

A képek kapcsán azonnal elkezdődtek a találgatások: vajon a legutóbbi szezont kölcsönben a Real Sociedadnál töltő Hernándeznek ismét mennie kell, ezúttal Olaszországba?

Kiemelt kép: Franck Fife/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!