Magyar foci

A Serie B-ből érkezhet válogatott játékos a Fradihoz

Helyi lapértesülések szerint a magyar bajnok érdeklődik a Palermo védője iránt.

Olasz lapértesülések szerint akár a Ferencvárosi TC is lehet Haitam Aleesami karrierjének következő állomása: az olasz másodosztályban szereplő Palermo védője nem hosszabbít szerződést mostani klubjával, így június 30-ától ingyen igazolható.

A norvég válogatott balhátvéd a mieink elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn már pályára lépett a Groupama Arénában 2015 őszén – az ezt követő nyáron lett a Palermo labdarúgója, mellyel először a Serie A-ban majd a kiesés után a Serie B-ben szerepelt.

A Giornale di Sicilia értesülését az ulloi129.hu szúrta ki, mely hozzáteszi: Aleesamiért 1.4 millió eurót fizetett az olasz csapat a svéd Göteborgnak, mely a norvég Fredrikstadtól igazolta le másfél évvel korábban, mindössze 120 ezer euróért. A marokkói származású, Oslóban született futballista az egyszeres norvég bajnok Skeid Fotball csapatában nevelkedett, 2015-ben svéd kupagyőztes lett a Göteborggal, melynek színeiben 9 EL-selejtezőt is végigjátszott. Az 1991-es születésű játékos karrierje során 253 meccs alatt 10 gólt szerzett és 28 gólpasszt adott.

Kiemelt kép: Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik