Nemzetközi foci sport

A Barcelona bejelentkezett az AC Milan sztárjáért

Az olaszok elutasították a Romagnoliért tett ajánlatot.

Olasz sajtóhírek szerint az FC Barcelona kiszemelte az AC Milan csapatkapitányát, Alessio Romagnolit. A katalánok 40 milliós eurós ajánlatot tettek a 24 éves, kilencszeres olasz válogatott belső védőért – írja a Calciomercato

Még a tettes is zokogott az év legbrutálisabb becsúszása után
Ömlött a vér a Depor-játékos arcából.

A milánói klub azonban állítólag élből elutasította az ajánlatot, közölték a Barcával, hogy Romagnoli nem eladó, nem távozhat a csapattól. A játékos 2015-ben az AS Romától érkezett Milánóba 25 millió euróért, az előző idényben 41 tétmeccsen lépett pályára, szerződése 2022-ig köti az AC Milanhoz.

Kiemelt kép: SILVIA LORE / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!