Nemzetközi foci

Óriásit trollkodott Messivel az egyik Premier League-csapat

Az argentin válogatott a tavalyi világbajnokság után idén sem kényezteti el a szurkolóit, a Copa Américán két kör után mindössze egy ponttal áll a csoportjában, igaz, még így is továbbjuthat, ha legyőzi Katart.

Argentínát a kapusa mentette meg az óriási szégyentől
Messiék két meccs után is nyeretlenek, pedig a Barca sztárja most is betalált kedvenc válogatottbeli ellenfelének.

A Paraguay elleni meccsen az argentinok az első félidő végén kerültek hátrányba, amikor Miguel Almiron remekül száguldott végig a bal oldalon, a beadását pedig Richard Sánchez lőtte be.

A gólpasszt adó Almiront klubja, a Newcastle United is fényezte, amikor a Twitter-oldalára egy olyan kép került ki, amelyen a középpályás az argentinok gólszerzőjével, a Paraguay ellen ötödik gólját jegyző Lionel Messivel látható.

“Egy futballzseni és Lionel Messi” – olvasható a képaláírásban a finom kis szurkálódás.

Ami tény, Almiron eddig pont annyi tornát nyert a felnőttválogatottal, mint Messi az argentinnal, meg aztán az is érthető, hogy egy klub mindig kicsit (nagyon) elfogult a saját játékosával szemben.

Almiron a téli átigazolási időszakban 23,9 millió euróért érkezett az MLS-ben szereplő Atlanta Unitedtől, ahol két idény alatt 22-szer volt eredményes, Angliában viszont még nem sikerült betalálni, igaz, mindössze 763 percet töltött a pályán a tavasszal.

Olvasói sztorik