Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo nem örült csapattársa különdíjának

Portugália a Nemzetek Ligája első bajnoka, miután a hazai rendezésű négyes döntőben előbb a svájciakat, majd a döntőben Hollandiát is legyőzte. A torna legjobb játékosának kisebb meglepetésre nem a Svájc ellen mesterhármast szerző Cristiano Ronaldót, hanem csapattársát, Bernardo Silvát választották.

És a csapatkapitány nem tűnt túl boldognak a döntés után, szigorún nézte csak Silvát, miközben a többiek azért hátba veregették a középpályást. Ronaldo még a fejét is megrázta közben.

Miután a világsajtó felkapta a témát, előkerült egy hosszabb videó. Ronaldo ez alapján sem ugrott ki a bőréből a bejelentésnél, de azért egy kis idő után megsimogatta csapattársa fejét.

Bernardo Silvának fantasztikus szezonja volt. A 24 éves játékos, aki 2017-ben a Monacótól igazolt át a Manchester Cityhez, Angliában triplázni tudott csapatával (bajnoki cím, FA-kupa és Ligakupa), őt választották az év játékosának a klubjánál, most pedig Portugáliával is tornát nyert és mellé még járt az egyéni elismerés is.

Nyitókép: Filipe Amorim/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!