Nemzetközi foci

A kedvenc csapata meccsén tomboló focibíróé a nap videója

Izgalmas kérdés egy futballdrukker számára, hogy a futballbíróknak vajon van-e kedvenc csapatuk, és ha igen, melyik klubért szorítanak.

Nos, a Premier League-ben közreműködő angol játékvezető, Mike Dean most semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy a szíve a negyedosztályban szereplő Tranmere Roversért dobog.

A Tranmere hétfőn 1-1-es döntetlent ért el a Forest Green Rovers otthonában, és ezzel bejutott a rájátszás döntőjébe, vagyis egy győzelemre van attól, hogy feljusson a harmadosztályba. Deanről a hétfői meccs alatt, illetve a lefújás után készült felvétel, amin az látszik, hogy hatalmas elánnal ünnepel, karjait az égnek emelve és lelkesen énekelve.

Az internetes reakciókat olvasva a szurkolók imádták Dean tombolását, reméljük, láthatjuk majd azt is, hogyan éli meg a rájátszás döntőjét a Newport County ellen.

A bíró februárban is vicceskedett, akkor eldugta a meccslabdát Sergio Agüero elől, aki a Manchester City színeiben mesterhármast szerzett a Chelsea ellen, és el akarta tenni emlékbe a labdát. Áprilisban pedig ő lett az első bíró a PL-ben, aki száz piros lapot osztott ki.

Olvasói sztorik