Nemzetközi foci

Mike Dean lehet a Tottenham-szurkolók kedvence

Három meccs, két kapott tizenegyes, három piros lap az ellenfélnek. A Southampton nem fellebbez.

4-1-re győzött a Tottenham a Southampton otthonában, így tapad az élen álló négyesre és tartja előnyét a Manchester United előtt. A Spurs már a 2. percben hátrányba került, majd 2-1-re fordított, az 57. percben pedig Nathan Redmond kiállítása megpecsételte a hazaiak sorsát.

A Footy Humour című Twitter-oldal érdekes tényre hívta fel a figyelmet a mérkőzést követően. A találkozót ugyanis Mike Dean vezette, akinek ez volt a harmadik Spurs-meccse a szezonban, melyeken a harmadik piros lapot és a második tizenegyest ítélte az észak-londoniak javára.

Szeptemberben a Tottenham-Sunderland (1-0) mérkőzésen Januzaj került kiállításra, novemberben a Tottenham-West Ham (3-2) találkozón működött közre (a Spurs egy 89. perces egyenlítés után egy 91. perces tizenegyessel nyert, Reid pedig kiállt), most pedig Kane ugyan kihagyta a büntetőjét, de Redmond is piros lapot kapott.

Utóbbi ítélet kapcsán a Soton menedzsere, Claude Puel elmondta, hogy nem fognak fellebbezni az eltiltás ellen. Redmond a felvételek tanúsága szerint alig ért hozzá Allihoz, ám a tizenegyes mellé még piros lapot is kapott.

https://www.youtube.com/watch?v=3D5YXBswC8s

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik