Nemzetközi foci sport

A Chelsea bejelentette Kylian Hazard távozását

Búcsút int az egykori újpesti futballista.

Minden bizonnyal mindhárom Hazard fiú csapatot vált a nyáron. A korábban Újesten is szereplő Kylian kapcsán a Chelsea adott ki hivatalos közleményt, melyben jelezte, az évad végén távozik.

A huszonhárom esztendős támadó középpályás 2017-ben igazolt a londoniakhoz, ám az első csapatban egyszer sem kapott lehetőséget, az U23-ban is alig-alig. Kylian Hazard tavaly kölcsönjátékosként került haza, a Cercle Bruges együttesébe, arról egyelőre nincs hír, hogy hol folytatja.

A 26 éves Thorgan a Mönchengladbach futballistája, ám nemrég – a német Kickerre hivatkozva – írtuk meg, hogy állítólag megegyezett a Borussia Dortmunddal. A legismertebb Hazard, Eden egyelőre a Chelsea-ben játszik, ám nagyon úgy fest, karnyújtásnyira van a Real Madridtól.

A kiemelt képen Kylian Hazard. Fotó: Pete Norton/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!