Nemzetközi foci sport

Ronaldót megkérdezték, nem akar-e a Barcából visszavonulni

Csattanós választ adott a Juventus klasszisa.

Miután kiesett a Bajnokok Ligájából a Juventus csapatával, Cristiano Ronaldo állítólag annyira elkeseredett, hogy jelezte, nem tölti ki Torinóban a 2022-ig érvényes szerződését.

Ez persze egyelőre csak pletyka, hiszen a portugál sztár elmondta, a következő évadot biztosan a Juvénál tölti, a folytatás azonban valószínűleg csak később dől el.

Szupersztárok egész sora hagyja ki a Pool–Barca visszavágót
Sokat vesztett szombat este Valverde együttese: Dembélé is megsérült.

A téma felbukkanása óta mindenki azt találgatja, hogy a most 34 éves labdarúgó hol fejezi be karrierjét. A Bors arról ír, hogy megkérdezték ezt tőle is, sőt konkrétan arra volt kíváncsi egy újságíró: mi lenne, ha a Barcelonából vonulna vissza?

Ronaldo ahelyett, hogy esetleg kiakadt volna, csak annyit mondott:

Á, ott nem szeretnének engem…

Kiemelt kép: Jan Kruger/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!