Nemzetközi foci

Napokon belül bejelenthetik Hazard leigazolását a Real Madridnál

A Marca úgy tudja, egyezségre jutott a Chelsea-vel és a játékossal a spanyol klub.

Továbbra is napi témát szolgáltat a spanyol sajtóban Eden Hazard, aki (a helyi lapok szerint) jó eséllyel a Real Madridban folytathatja pályafutását a nyártól. A Chelsea klasszisát már hónapok óta a fővárosiaknál emlegetik, azonban legutóbb maga a játékos cáfolta, hogy egyezségre jutott volna a Reallal.

A Marca most azt írja, Hazard lesz a Real harmadik nyári igazolása Rodrygo Goes és Eder Militao után, a megállapodást napokon belül bejelenthetik a felek. A lap azt is tudni véli: a helyére érkezik a Borussia Dortmundból Christian Pulisic. A belga klasszis állítólag három szerződéshosszabbítási ajánlatot is visszautasított már Chelsea-től – mindenképpen a Real Madridba akar igazolni.

A Marca hozzáteszi: tavaly nyáron az angol klub 200 millió eurót kért a belga válogatott sztárért, most nyáron viszont ezen összeg feléért, 100 millió euróért adja el játékosát Zinédine Zidane csapatának. Hazard is jól járhat, fizetése emelkedik, azonban a Real továbbra is a csapatkapitány Sergio Ramosnak biztosítja a legmagasabb fizetést.

Kiemelt kép: Glyn Kirk/AFP

Olvasói sztorik