A következő élő közvetítés része A hajrában jött az angol rangadó csattanója a BL-ben

Sokba került a kimaradt tizenegyes, 2016 után újra nyert a Tottenham

Három angol és egy portugál klub nyitotta a Bajnokok Ligája negyeddöntőit. A Tottenham Hotspur először játszott új stadionjában a BL-ben, a Manchester City pedig nem tudta az ünneplést. Pedig az elmúlt öt találkozójukból négyet Pep Guardiola csapata nyert, egy döntetlen mellett. Több mint két éve nyeretlen volt a Spurs a City ellen – utoljára 2016 október 2-án egy bajnokin.

A mérkőzés 11. percében Raheem Sterling lövését Danny Rose becsúszva blokkolta, de a kezét érte a labda. Björn Kuipers játékvezető elsőre szögletet ítélt, de a VAR segítségével megadta a büntetőt. Jött azonban a csavar, Sergio Agüero próbálkozását Hugo Lloris kivédte.

Fordulás után rugdosódással indítottak a csapatok, ennek az lett a vége, hogy több játékmegszakítás után Kane akkorát kapott, hogy le kellett bicegnie a pályáról. Nagyon leült ezután a meccs, alig-alig jutottak el a kapuig a felek. Sokáig nem is történt semmi, majd jött a 79. perc, Christian Eriksen kiváló kiugratása és Szon Hjung Min harcosan megtartotta a labdát és míg ellenfelei reklamáltak,  gólt vágott. A City játékosai úgy látták, kiment a labda. Kuipers visszanézte, de megadta a gólt.Ezután sem lehetett érezni az átütő erőt a vendégekben, a Tottenham pedig rendkívül lelkesen focizva kihúzta kapott gól nélkül.

Ezalatt a Liverpool végtelenül profin és gyorsan elintézte a Porto elleni meccsét. Naby Keita az 5. percben nagy mázlival szerzett vezetést, majd egy ragyogó támadásból Roberto Firmino lőtt gólt, ezután már csak le kellett hozni a találkozót bekapott gól nélkül.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik