Nemzetközi foci sport

Varázslatos: Messi újabb elképesztő rekordot döntött

Nincsenek szavak a Barca zsenijére.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FC Barcelona kedd este 4-4-es thrillert játszott a Villarreal vendégeként úgy, hogy a 90. percben Lionel Messi szabadrúgásból szépített, majd a 93.ban Suárez egalizált.

A fantasztikus találatot jegyző ötszörös aranylabdás Messi újabb elképesztő rekordot az OptaJose beszámolója szerint: az argentin zseni az első játékos a 2006/07-es idény óta, aki legalább hat, vagy több szabadrúgásgólt szerzett egy szezonban az öt topbajnokságból.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!