Nemzetközi foci sport

Az angolok jöttek rá először, mi a VAR egyik legnagyobb hibája

A videobírók egyik nagy problémája, hogy miközben a játékvezető a kétes szituációt vizsgálja, addig a stadionban tartózkodó szurkolóknak gőzük sincs róla, mi történik. Nem tudják azt sem, hogy mit néz vissza a bíró és azt sem, hogy miért dönt úgy, ahogy.

Az angolok végre rájöttek erre és a BBC beszámolója szerint az FA Kupa elődöntőiben már a kivetítőn is megjelenik minden. Először ugyanazokat a felvételeket látják majd a szurkolók, majd a VAR utáni döntés megjelenik feliratként a perdöntő képkockákkal együtt.

Az FA Kupa elődöntőjében Manchester City-Brighton és Watford-Wolverhampton mérkőzéseket rendeznek április hatodikán és hetedikén. A döntőre május 18-án kerül sor.

Nyitókép: Richard Heathcote/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!