Nemzetközi foci sport

A Manchester City a Brighton ellen játssza az első elődöntőt az FA-kupában

A másik ágon a Watford és a Wolves küzd a fináléba jutásért.

A Manchester City és a Brighton összecsapásával kezdődik majd a labdarúgó angol FA-kupa elődöntős hétvégéje. A Wembley Stadionban április 6-án, szombaton rendezik az első mérkőzést, míg másnap ugyancsak a londoni arénában találkozik egymással a Watford és a Wolverhampton Wanderers.

A Chelsea százmillió fontért adná el Hazard-t a Real Madridnak
A londoniak közölték a belga sztár vételárát.

Az angol szövetség közleménye szerint mind a négy érintett klub 33 ezer jegyet kap, melyek darabjáért 30 és 80 font közötti összeget kell fizetniük a szurkolóknak. A finálét május 18-án rendezik – írja az MTI.

FA-kupa, elődöntők
Április 6.: Manchester City–Brighton & Hove Albion
Április 7.: Watford–Wolverhampton Wanderers

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!