Nemzetközi foci sport

Az angol válogatott kapusa egy kocsmánál verekedett

Kocsmai verekedés miatt indított vizsgálatot az Everton, mivel a csapat kapusa, Jordan Pickford is részt vehetett az ütközetben. Az esetről ráadásul egy – rossz minőségű – felvétel is készült. Íme:

Pickford a Sunderland nevelése és nem szakadt el teljesen a klubtól, ezért látogatott ki a csapat mérkőzésére. Az AFC Sunderland kupadöntőt játszott, az EFL Trophy-ért a Portsmouth-t kellett volna legyőznie, ám tizenegyesekkel alulmaradt. A verekedésre a találkozó után került sor.

Az Everton egy szűkszavú közleményben jelezte, hogy vizsgálják az esetet és csak később kommentálják a kialakult helyzetet.

Nyitókép: Michael Regan/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!