Nemzetközi foci sport

Újabb Serie A-s klub jelentkezett be Szoboszlai Dominikért

Az Atalanta lehet az ugródeszka a topcsapatok felé.

Továbbra is a magyar válogatottban bemutatkozó 18 éves Szoboszlai Dominik a téma az olasz sajtóban: a Tuttomercatoweb beszámolója szerint az Atalanta lehet az ugródeszka a magyar játékos számára a Serie A topklubjai felé. 

Dzsudzsák is bekerült a világ egyik legnevesebb szaklapjának álomcsapatába
A France Football az Európa-bajnoki selejtezők, az ANK-selejtezők és a válogatott barátságos meccsek legjobb tizenegyét szedte össze.

Az olasz portál az FCInterNewsra hivatkozva azt írja, hogy Szoboszlait a fejlődés és a rendszeres játéklehetőség érdekli, ezért egy kisebb klubon át vezethet az útja az iránta élénken érdeklődő Inter vagy Juventus felé. Ez a csapat lehet az Atalanta, amely állítólag szintén régóta figyeli a magyar tehetséget.

A beszámoló szerint az Atalanta vagy az Interrel, vagy Juventusszal közösen készül ajánlatot tenni a Salzburgnak Szoboszlaiért, aki nemrég 2022-ig hosszabbított az osztrák klubbal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!