Válogatott

Dzsudzsák is bekerült a világ egyik legnevesebb szaklapjának álomcsapatába

A France Football az Európa-bajnoki selejtezők, az ANK-selejtezők és a válogatott barátságos meccsek legjobb tizenegyét szedte össze.

Lovrencsics Gergő után Dzsudzsák Balázst is óriási megtiszteltetés érte: a magyar válogatott csapatkapitánya is bekerült a France Football válogatott álomcsapatába – a szaklap az Európa-bajnoki-, illetve az Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőket, valamint a barátságos meccseket figyelembe véve hozta meg döntését.

A francia szaklap Dzsudzsák századik válogatottbeli mérkőzését emelete ki: a horvátok elleni 2–1-es győzelem alkalmával rendre veszélyesen játszott, remek passzokkal szolgálta ki társait mind a szélekről, mind középről – emlékezett vissza a cikk. A Szalai Ádám jegyezte egyenlítő találatnál is főszerepet játszott gólpasszával.

A France Football álomtizenegye:

Keet (Dél-Afrika) – Danilo (Brazília), Varane (Franciaország), Aliti (Koszovó), Schulz (Németország) – DZSUDZSÁK (Magyarország), Barkley (Anglia), Spinazzola (Olaszország) – Mbappé (Franciaország), Zahavi (Izrael), Gnabry (Németország).

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik