Nemzetközi foci sport

Megválasztották a Barcelona történetének legszebb gólját

A szurkolók Lionel Messi Getafének lőtt találatára voksoltak a legtöbben.

Az FC Barcelona hivatalos honlapján közölte: a szurkolók szavazata alapján eldőlt, hogy Lionel Messi lőtte a klub történetének legszebb gólját. A találatokra több körön keresztül három hónapon át tartott a voksolás.

A portál megjegyzi: több mint 500 ezer szavazat után dőlt el, hogy kié a legszebb találat – a győztes gól a voksok 45 százalékát gyűjtötte be. Az első kiléte amúgy aligha volt kérdéses: a négy döntős gólból három Messié volt, egyet pedig Sergi Roberto jegyzett – a PSG elleni találata végül 11 százalékot kapott (a két másik Messi-gól is megelőzte).

A győztes Messi-gól:

Kiemelt kép: Jorge Guerrero/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!