NB I sport

Likviditási gondjai vannak a Haladásnak

Tóth Miklós nyilatkozott a klub honlapjának.

A Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós a klub honlapjának elárulta, valóban likviditási gondok merültek fel a csapatnál. A Rangadó.hu szerdán számolt be róla, hogy csúsznak a fizetések a szombathelyieknél.

A klubvezető az alábbiakat nyilatkozta a Haladás.hu-nak:

Igaz, hogy vannak likviditási gondjaink, az elmúlt időszakra várt támogatások, szponzori pénzek egyelőre nem érkeztek meg. A játékosok a márciusban esedékes bérük egy részét kapták meg. Szerdán volt tulajdonosi taggyűlés, ahol a tulajdonosok a folytatás mellett döntöttek és kijelentették, megtesznek mindent, hogy megoldják a helyzetet

– mondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója.

Kiemelt kép: haladas.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!