Magyar foci sport

Sztárcsapat megfigyelői érkeztek Budapestre Szoboszlai Dominikért

Az Inter szakemberei ott voltak a lelátón a magyar-horváton.

A Tuttosportra hivatkozva több olasz lap is arról számol be, hogy az Inter megfigyelőket küldött a magyar-horvát Eb-selejtezőre, hogy élőben térképezzék fel Szoboszlai Dominik teljesítményét.

Akad olyan lap is, amelyik azt állítja, a milánóiak sportigazgatója is Budapesten volt.

Szinte hihetetlen, hogy mennyien nézték az M4-en a magyar-horvátot
A sportcsatorna volt a legnézettebb vasárnap este.

Szoboszlai Dominik Szlovákiában csereként mutatkozott be a magyar válogatottban, míg Horvátország ellen már kezdő volt. Pár héttel ezelőtt hosszabbította meg szerződését az osztrák Salzburrgal.

A 18 éves tehetség eredeti szerződése 2021-ig szólt, ezt toldották meg újabb egy évvel. A fiatal játékos 2017 eleje óta készül náluk, az akadémián, az U18-asoknál kezdett, majd kölcsönben a másodosztályú FC Lieferingnél szerepelt, ahol 42 meccsen 16 gólt szerzett és 11 gólpasszt adott. Tavaly nyár óta ismét az RB Salzburg keretének tagja, és eddig 11-szer kapott bizonyítási lehetőséget.

Az Inter nem az első olasz csapat, amelyik érdeklődik utána. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Juventus akarja leigazolni.

Fotó: MLSZ Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!