Nemzetközi foci sport

Sztárcsatárt akar a Barca, Coutinhót és Malcomot adná cserébe

Úgy tűnik, nem Luka Jovics az egyetlen jelölt a támadósorba.

Hetek óta téma a spanyol sajtóban, hogy az FC Barcelona élénken érdeklődik Luka Jovics iránt. A jelek szerint azonban van más elképzelés is, mint a Frankfurtban szereplő szerb futballista.

A Mundo Deportivo szerdai cikke azt állítja, a spanyol bajnok annyira szeretné megszerezni Marcus Rashfordot, hogy több játékosáról is lemondana a transzfer érdekében. A lap szerint az angol válogatott futballista klubja, a Manchester United szívesen látná a soraiban Philippe Coutinhót, és ha ő „nem elég”, belevehetik az üzletbe a másik brazilt, a Barcelonában kevés lehetőséghez jutó Malcomot is.

Az MD kiemeli, a 21 esztendős Rashford – a Premier League most futó idényében 26 mérkőzésen kilenc gólt jegyez – manchesteri szerződése jövő nyáron lejár, és egyelőre nem sikerült meghosszabbítani.

Nyitókép: Clive Brunskill/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!