Nemzetközi foci sport

A brazilok új értelmet adtak a csodagól kifejezésnek

Argentína Leo Messi nélkül győzte le Marokkót.

Az argentin válogatott minimális különbséggel, 1–0-ra győzött Marokkó ellen, míg Brazília hátrányból felállva fordított Csehországban kedden, barátságos mérkőzésen.

Argentína nélkülözte Lionel Messit Tangerben, ahol Angel Correa 84. percben lőtt gólja döntötte el a meccset.

Prágában a hazai együttes a 49. percig vezetett, a brazilok azonban a második játékrészben megrázták magukat és Firmino találatával egyenlítettek, majd Gabriel Jesús duplájával a győzelmet is megszerezték. A kilencvenedik percben szerzett második találatával a brazilok új értelmet adtak a csodagól kifejezésnek…

Felkészülési mérkőzések

Marokkó–Argentína 0–1 (0–0)

Csehország–Brazília 1–3 (1–0)

Japán–Bolívia 1–0 (0–0)

Koreai Köztársaság–Kolumbia 2–1 (1–0)

Íme az álomgól

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!