Nemzetközi foci sport

A katalán sajtó megmutatta a Barca három új futballistáját

A védelmet és a csatársort is megerősítené Ernesto Valverde.

A jövő lehetséges Barcelona-játékosait mutatja meg keddi címlapján a katalán Sport című napilap. Az értesülések szerint a már „beharangozott” Luka Jovics (Frankfurt) és Matthijs de Ligt (Ajax) mellett a 26 esztendős Alberto Moreno is érkezhet.

A spanyol balhátvéd 2014 óta szerepel a Liverpoolban, ám a most futó idényben két bajnoki mérkőzésen mindössze 155 perc jutott neki. A válogatott futballista Sevillából igazolt Angliába.

A Barca új triója a spanyol lap szerint fotó: Sport

A nyitóképen Ernesto Valverde – fotó: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!