Nemzetközi foci

A City őrült pénzt fizetne az ellenünk is villogó szlovákért

Milan Skriniar tudásáról mi is képet kaphattunk a csütörtöki Eb-selejtezőn, a kőkemény szlovák védő ugyanis remekül irányította a hazaiak hátvédsorát.

Skriniar stílusa sokak számára nem szimpatikus, mivel nem az a fajta, aki bármikor is visszahúzna a lábát, szereti megteremteni a tekintélyt egy-egy kemény belépővel.

A módszere viszont hatékony, az elmúlt két meccsén a Milan lengyel gólzsákja, Krzysztof Piatek, valamint a magyarok csapatkapitánya, Szalai Ádám sem fickándozott mellette.

A 24 éves Skriniar nem biztos, hogy a következő szezont is az Internél kezdi, mivel a két manchesteri csapat mellett a Barcelona és a Real Madrid is érdeklődik iránta.

A Calciomercato nevű oldal azt írja, a Manchester City 100 millió eurót is fizetne érte, ezzel a világ legdrágább védője lehetne Skriniar, a mostani csúcstartónak Virgil van Dijk számít, akiért majdnem 79 millió eurót utalt át a Liverpool a Southamptonnak.

A City tavaly januárban már tett egy 55 millió eurós ajánlatot Skriniarért, amit akkor az Inter visszadobott, így az angolok végül Aymeric Laporte-ot vették meg az Athletic Bilbaótól.

Skriniar ügynöke, Mithat Halis azt nyilatkozta, hogy a védőt a Barcelona és Real Madrid is figyeli, úgyhogy izgalmas nyár elé néz a szlovák válogatott egyik meghatározó embere.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik