Nemzetközi foci sport

Mindenki elolvadt a Liverpool-kapus csodás gesztusától

Látványos gólokat hozott két legendás csapat, a Liverpool és a Milan gálameccse, amelyen az egyik oldalon többek között Steven Gerrard, Robbie Fowler és Steve McManaman, a másikon Alessandro Costacurta, Filippo Inzaghi vagy Kaká lépett pályára.

Gerrard és Pirlo is varázsolt az öregfiúk gálameccsén
A Liverpool- és Milan-drukkerek könnyes szemmel nosztalgiázhattak.

Az angoloknál az első félidőben Jerzy Dudek védett, aki a két csapat 2005-ös BL-döntőjében nem csak a büntetőpárbajban alkotott nagyot, volt a hosszabbításban is egy olyan dupla bravúrja, hogy Andrij Sevcsenko a mai napig nem érti, miért nem lett gól az akció vége.

Dudek a mostani jótékonysági meccsen nem egy nagy védéssel lopta be magát a liverpooli szívekbe, hanem azzal, hogy az egyik kirúgás előtt nagy élményhez juttatott egy mozgáskorlátozott gyereket, aki tesztelhette a kapus refelxeit.

Csodás gesztus volt, le a kalappal Dudek előtt!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!