Nemzetközi foci sport

Hazard cáfolta, hogy megegyezett a Real Madriddal

Most csak a válogatottra koncentrál, nincs egyezség a Zidane-csapattal.

Szombaton már az angol és a spanyol sajtó is tényként közölte: nyártól a Real Madrid játékosa lesz a jelenleg a Chelsea-ben bizonyító Eden Hazard. A belga klasszis a hírek szerint öt évre érkezik, ő lesz Zinédine Zidane első nagy nyári igazolása.

Az ügy kapcsán aztán szombaton megszólalt az érintett játékos is, aki jelenleg a válogatottal készül az Európa-bajnoki selejtezőre.

Nincs igazság a hírekben. Csak a vasárnapi, Ciprus elleni meccsre koncentrálok. Ennyi van most a fejemben

– idézi Hazard-t a SkySports.

A lap egyébként úgy értesült, az angol klub épp a hónap elején utasított vissza egy, a belga játékosért tett 60 millió fontos ajánlatot.

Kiemelt kép: Virginie Lefour/Belga/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!