Nemzetközi foci sport

Öt évre érkezik a Real Madrid új galaktikusa

Eden Hazard elárulta, gyerekként Zidane-t bálványozta, miatta lett futballista.

Az angol és a spanyol sajtó szinte biztosra veszi, hogy Eden Hazard a nyáron Madridba igazol. A 28 esztendős belga karmester jó ideje felkerült a Real radarjára, maga a futballista is többször hangsúlyozta az álom beteljesülése lenne számára a madridi igazolás.

Melyre a jelek szerint már nem sokat kell várni: a Chelsea játékosa állítólag baráti körben elárulta, ebben az évben csapatot vált. Eden Hazard – aki egy belga tv-adásban kiemelte, a Realt nemrég átvevő/visszavevő Zinédine Zidane miatt lett futballista, gyerekként valósággal rajongott érte – a hírek szerint ötéves szerződést köt a „királyiakkal”, idényenként 14 millió fontot, vagyis több mint ötmilliárd forintot keres majd.

Eden Hazard 2012-ben igazolt a londoniakhoz, azt megelőzően a francia Lille labdarúgója volt. A Premier League most futó évadában 29 összecsapáson 13 találatot és 11 gólpasszt jegyez.

Nyitókép: VIRGINIE LEFOUR / BELGA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!