Nemzetközi foci sport

Marcus Rashford kikerült az angol keretből

A Manchester United csatára, Marcus Rashford kikerült az angol válogatott keretéből. A Vörös Ördögök játékosa az angol bajnokságban kapott rúgást a bokájára, ennek ellenére meghívót kapott Gareth Southgate-től a Csehország és Montenegro elleni Eb-selejtezőkre. A sérülése azonban nem javult, ezért inkább hazament.

Még lábadozom a múltheti sérülésemből, így itthonról támogatom a srácokat, hajrá Anglia!

– írta Twitter-oldalán a támadó.

Anglia pénteken kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezőket, majd hétfőn Montenegróban lép pályára a háromoroszlános csapat.

Nyitókép: Molly Darlington – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!