Nemzetközi foci sport

Eb-selejtezők: Horvátország megfordította az Azerbajdzsán elleni meccset

Hollandia és Belgium hozta a kötelezőt hazai pályán.

Csütörtök este négy csoportban megkezdődtek a 2020-as Európa-bajnokság selejtezői. A C-csoportban a hollandok már az első percben vezetést szereztek Fehéroroszország ellen, és végül 4-0-ra kiütötték ellenfelüket. A csoport másik összecsapásán Észak-Írország lesimázta Észtországot.

Paul Pogba bejelentkezett a spanyol sztárcsapathoz
Álomszerű madridi igazolásról és Zidane nagyságáról beszélt.

Az I-csoportban a világbajnoki bronzérmes belgák odahaza 3-1-re legyőzték Oroszországot, Ciprus simán verte San Marinót, Kazahsztán pedig Skóciát.

A mienkkel azonos csoportban lévő Horvátország egy bombagóllal került hátrányba Azerbajdzsán ellen, de a horvátok végül 2-1-re fordítottak. A G-csoportban lengyelek a nagyszerű formában lévő Piatek góljával 1-0-re nyertek Ausztria ellen.

A magyar válogatott Szlovákiában elszenvedett vereségéről ITT írtunk részletesen.

Európa-bajnoki selejtezők, 1. forduló

E-csoport
Szlovákia – Magyarország 2-0
Horvátország – Azerbajdzsán 2-1

G-csoport
Ausztria – Lengyelország 0-1
Észak-Macedónia – Lettország 3-1
Izrael – Szlovénia 1-1

C-csoport
Hollandia – Fehéroroszország 4-0
Észak-Írország – Észtország 2-0

I-csoport
Belgium – Oroszország 3-1
Ciprus – San Marino 5-0
Kazahsztán – Skócia 3-0

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!