Nemzetközi foci sport

Paul Pogba bejelentkezett a spanyol sztárcsapathoz

Álomszerű madridi igazolásról és Zidane nagyságáról beszélt.

A világbajnok francia válogatott péntek este vág neki az Európa-bajnoki selejtezőnek, méghozzá Moldovában. A csapat középpálya, Paul Pogba az edzőtáborban nyilatkozott, méghozzá meglehetősen „bátran”, s könnyen lehet, Manchesterben azt is hozzátennék: pimaszul.

Tudniillik egy másik sztárcsapatot dicsért – a Real Madridot. Íme a „szerelmi vallomás”.

Ezzel a magyar kezdővel húz nagyot Rossi kapitány?
A jó rajt kincset érhet, íme a mieink lehetséges felállása.

Sokszor elmondtam már, hogy álomszerű lenne a Realban futballozni – jelentette ki a José Mourinho menesztése után megtáltosodó 26 éves középpályás. – A világ egyik legnagyobb klubja minden játékos számára vonzó hely. Aztán ott van Zinédine Zidane is. Aki szereti a futballt, az szereti őt is. Nagyon szívesen dolgoznék az irányítása alatt. Jelenleg a Manchester United játékosa vagyok, boldog vagyok itt, de: ki tudja, hogy mit hoz a jövő?

Nyitókép: THOMAS SAMSON / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!