Nemzetközi foci

Sala halála miatt csökkentette a jegyárakat a Nantes

Újabb szép gesztus a vezetőség részéről.

Csütörtök este azonosították az eltűnt argentin támadó, Emiliano Sala holttestét. Mint ismert, a 29 éves csatár Nantesból utazott új klubjához Cardiffba, amikor a repülője a Le Manche csatorna felett a tengerbe zuhant. Korábban arról is beszámoltunk, hogy a Nantes visszavonultatta Sala kilences mezét, korábbi klubja most pedig egy újabb gesztussal tiszteleg az elhunyt focista előtt.

Két kezünket összetehetjük, ha gól esik a derbin
Azt tartja a futballközhely, hogy a rangadókon akár egyetlen gól is elég lehet az üdvösséghez. Az Újpest-Ferencváros meccseken ez hatványozottan igaznak tűnik.

A Nantes vasárnap hazai pályán fogadja a Nimes csapatát, a klub pedig csökkentette a jegyárakat, hogy teltház legyen és méltóképpen búcsúztassák a fiatalon eltávozott játékost. A meccsre minden jegy egységesen kilenc euróba kerül majd, hiszen Sala a 9-es mezt hordta a csapatnál.

A Stade de la Beaujoire befogadóképessége 37 463 fő, a Nantes hazai találkozóira átlagosan 24 ezren szoktak kilátogatni, a jegyárak pedig 18 és 43 euró között mozognak. A korábbi kedvenc halála miatt valószínűleg amúgy is tele lett volna a stadion, ezért igazán szép gesztus a Nantes vezetőinek részéről a jegyárak csökkentése.

A hétvégén a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában is a meccsek egyperces tapssal kezdődnek Sala halála miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik