Nemzetközi foci sport

Higuaín kapura sem lőtt az első Premier League-meccsén

Valószínűleg nem ilyen bemutatkozásról álmodott a Chelsea igazolása.

Mint ismert, csúnya vereségbe szaladt bele szerda este a Chelsea, amely 4-0-ra kikapott a Bournemouth vendégeként. A kínos zakó alkalmával lépett pályára először a Premier League-ben a londoniak téli szerzeménye, a kölcsönben érkező Gonzalo Higuaín, akinek a debütálása is igencsak felejthetőre sikerült.

Williant akarja megszerezni az utolsó pillanatban a PSG
Neymar pótlására akarják a Chelsea klasszisát.

Az argentin csatár kezdőként 64 percet játszott, kapura nem lőtt, párharcot nem nyert a levegőben, egy kulcspasszt sem adott és mindössze egy cselt mutatott be. A nagy reményekkel érkező csatárklasszistól ez elég karcsú teljesítmény, ráadásul az sem adhat okot a bizakodásra a Chelsea szurkolóinak, hogy Higuaín az utolsó 12 meccsén az AC Milanban csupán egyszer talált a hálóba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!