Nemzetközi foci

A bukik már sejtik, ki lesz a Real Madrid új vezetőedzője

Az ideiglenesen irányító Solari és a Tottenham menedzsere a favorit.

Mint ismert, vezetőedzőt keres a Real Madrid. Julen Lopeteguit – aki milliókat bukhat a döntéssel – hétfőn menesztette a királyi gárda, s rögtön kinevezte a csapat élére az addig a tartalékokat irányító Santiago Solarit, akinek megbízatása (egyelőre) csak ideiglenes.

A sajtó találgat, nemrég az egyik jelölt sokat sejtetően meg is szólalt az üggyel kapcsolatban, míg egyre meglepőbb nevek kerülnek az esélyesek listájára.

Természetesen a fogadóirodák sem akarnak kimaradni a „buliból”, így a SkyBet sem – amely nemrég félig-meddig már az NB I-ben látta Usain Boltot –, s természetesen fogadást lehet kötni arra, hogy ki lesz az új vezetőedző.

A portál szakértői 2/1-es oddsszal (ez 3-szoros szorzónak felel meg) kínálják Solari maradását, vagyis jó esélyt látnak arra, hogy az ideiglenes tréner szerződését véglegesítik. Hasonló szorzóval fut az a Mauricio Pochettino, akit a Conte-vonal elhalkulása után kezdtek első számú jelöltként emlegetni – kérdés, mit szól ehhez jelenlegi klubja, a Tottenham?

Továbbra is az élmezőnyben kapott helyet Roberto Martínez (9/4), Arséne Wenger (5/1) és Antonio Contéról sem mondtak még le (12/1).

A klubnál már korábban bizonyító José Mourinho (20/1) is felkerült a listára, őt Guti (22/1), Joachim Löw (25/1), majd Fernando Hierro (33/1) és Michael Laudrup (33/1) követi. Aki a bátor fogadások híve, annak jöhet jól Albert Celades, Didier Deschamps, Laurent Blanc vagy éppen Rafa Benítez (mind 40/1) jelölése, de Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp, Xabi Alonso és Zinédine Zidane (50/1) nevével is találkozhatunk. Gareth Southgate és Louis van Gaal (80/1) után Sam Allardyce (100/1) zárja a sort.

Kiemelt kép: Xavier Bonilla/NurPhoto/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik