Nemzetközi foci

Fogadni lehet rá, hogy Usain Bolt a Fradiba igazol

A SkyBet a hatodik helyre sorolta a magyar csapatot, az LA Galaxy mögé, de bőven a Manchester United és a Liverpool elé.

Mivel még mindig nem dőlt el az ausztrál Central Coast Marinersnél Usain Bolt jövője, így továbbra is fogadást lehet kötni arra, vajon hol folytatja karrierjét a sprinterlegenda. Az atlétikától visszavonuló, a profi labdarúgással viszont kacérkodó sportolót nem kis meglepetésre még a Ferencvárosi TC-vel is szóba hozta a SkyBet.

Az angol portál 20/1-es, azaz 21-szeres szorzót kínál arra, ha esetleg az NB I-et választja a nyolcszoros olimpiai- és tizenegyszeres világbajnok futó.

A Fradit viszont jelenleg többen is megelőzik: állítólag az ausztrál szövetség is besegítene a Marinersnek, így ezt az opciót 1/2-es, a német Borussia Dortmundot – ahol korábban Bolt már edzett is – 5/1-es, a Melbourne Victoryt 6/1-es, bármely kínai klubot 9/1-es, míg a Zlatan Ibrahimovicot is foglalkoztató Los Angeles Galaxyt 12/1-es oddsszal kínálja a fogadóoldal.

A két skót óriást, a Celticet és a Rangerst (mindkettő 66/1) viszont simán „veri” az FTC szorzója, csak úgy, mint az olasz Internazionalét, valamint az angol Liverpoolt, Manchester Unitedet, Wolverhamptont és Leeds Unitedet – utóbbi klubok 101-szeres (100/1) szorzóval vannak versenyben.

Azért persze nem mindig kell hinni a fogadóirodáknak: a bukik szerint leginkább esélyes Real Madrid-edzőjelölt is igazolta ezt nem is olyan rég.

Usain Boltra is lehet fogadni. Fotó: SkyBet

Kiemelt kép: Peter Parks/AFP

Olvasói sztorik