Nemzetközi foci

Martínez szerint felesleges a Real Madrid-kispadról beszélni

A belga kapitányt is szóba hozták a megüresedett vezetőedzői poszttal, de nem tud megkeresésről.

A belga HLN beszámolója szerint újabb Real Madrid-edzőjelöltet lehet kihúzni arról a bizonyos listáról, melyet főleg a spanyol sajtó „töltött fel” azt követően, hogy a klub hétfőn kirúgta Julen Lopeteguit – akinek ideiglenes utódja az a Santiago Solari lett, aki rég nem hallott nyilatkozattal mutatkozott be a kispadon.

Csütörtök reggel is tovább bővült a névsor, egy újabb nem várt névvel.

Mint ismert, mivel az első számú jelölttel, Antonio Contéval megakadtak a tárgyalások – sőt, állítólag le is zárták a felek a beszélgetéseket –, több lap rögtön egy újabb nevet kezdett emlegetni: a belga válogatottat irányító Roberto Martínezt, akit a legfrissebb Conte-hírek után immár angol lapok is esélyesként aposztrofálnak.

A szakembert nemrég a HLN szólaltatta meg, de ő nem kívánta kommentálni a híreket: szerinte időpocsékolás a madridi lehetőségről beszélni, mert sem a menedzserét, sem a belga szövetséget nem kereste meg a királyi gárda a leigazolásával kapcsolatban. A lap hozzáteszi: nincs semmilyen lelépési kitétel Martínez szerződésében, de a Realnak előbb a belga szövetséget kell megkeresnie, ha valóban lépni akar az edző irányába.

Kiemelt kép: Virginie Lefour/Belga Photo/AFP

Olvasói sztorik