Nemzetközi foci

Valverde a legjobb formájában szeretné látni a Real Madridot

A Barcelona trénere emellett kitért a szurkolókra is.

Máris elérkeztünk a szezon első El Clásicójához, ráadásul az utóbbi éveket nézve talán most lehet a legnagyobb tétje az európai klubfutball legnagyobb mérkőzésének. Azt már megmutattuk, milyen kerettel készül a Barcelona a Real Madrid ellen, most azonban az is kiderült, mit gondol a „galaktikusok” jelenlegi helyzetéről a katalánok trénere, Ernesto Valverde:

A Real Madrid minél jobban „megsebzett”, annál veszélyesebb. Minden kvalitásuk meg van ahhoz, hogy ismét a legjobbak között legyenek, hiszen remek csapatról beszélünk. Bízom benne, hogy a legjobb formájukban ütköznek meg ellenünk.”

Korábban arról is beszámoltunk, micsoda élőképpel készülnek a Barca-drukkerek, Valverde természetesen őket sem hagyta szó nélkül:

Tudjuk, hogy a szurkolók az első perctől fogva buzdítani fognak minket. A támogatásukkal sokkal erősebbek leszünk. Ha szükség van rá, ők tudnak majd felhozni minket.”

Ami azonban rossz hír lehet a katalánok számára, hogy a Real Madrid akár a titkos fegyverét is bevetheti, mutatjuk a részleteket.

Címlapkép: Sergio Lopez / NurPhoto

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik