Nemzetközi foci

José Mourinho visszatér a Real Madridhoz

A korábbi klubelnök meg is indokolta, miért gondolja így.

A Real Madrid korábbi elnöke, Ramón Calderón szerint José Mourinho előbb vagy utóbb visszatér a klubhoz, és másodszor is a csapat vezetőedzője lesz.

Hónapok óta érik a portugál menedzser menesztése a Manchester Unitedtől, míg a spanyol fővárosban Julen Lopetegui lába alatt vált forróvá a talaj a gyenge szereplés miatt, ezért logikus lenne, hogy Mourinho a 2013-as távozása után visszatérjen. Ráadásul Florentino Pérez elnök hatalmas csodálója a rendkívül megosztó edzőnek.

Ha még néhány évig ez az elnök irányítja a csapatot, és azt hiszem, így lesz, Mourinho ismét itt lesz. Semmi kétség. Ő az egyetlen edző, akit az elnök tisztel, jóban-rosszban. Azt hiszem, újra itt lesz, ha elhagyja Manchestert, természetesen. De azt hiszem, előbb vagy utóbb itt lesz – nyilatkozta Ramón Calderón.

Cristiano Ronaldo eladását nagy, történelmi hibának nevezte, részben azért is, mert nem sikerült pótolni.

Nem lehet olyan embert találni, aki helyettesítene egy olyan játékost, mint Ronaldo, tehát nagy hiba volt az eladása. Az érte kapott 100 millió eurót két játékosra fordították: az egyik Rodrygo, aki Brazíliában játszik, a másik Vinicius Junor, aki pedig a Castillában. Ez nagyon furcsa. Teljes mértékig tisztelem Mariano Diazt, de nagyon sok dolgot meg kell megmutatnia a tudásából, hogy Cristianóval azonos szinten legyen – magyarázta a korábbi elnök.

Érdekesség, hogy a Real Madrid legendája is Mariano Diazt és Ronaldót állította párhuzamba, erről ide kattintva olvashatsz!

nyitókép: Lindsey Paraby/AFP

Olvasói sztorik