Nemzetközi foci

Alderweireld lehet a Barcelona nagy fogása januárban

Samuel Umtiti sérülése miatt védőt keres a katalán klub.

Samuel Umtiti súlyos sérülése és műtéte miatt az FC Barcelona januárban mindenképp meg akarja erősíteni védelmét, és a The Mirror szerint legújabb célpontjuk a Tottenham világbajnoki bronzérmes belga klasszisa, Toby Alderweireld

Ők lehetnek Rossi kapitány bűnbakjai a válogatottban
Több rossz teljesítményt is láthattunk az észtek ellen, főleg a védelem muzsikált gyengén: de vajon kinek a játéka keltett csalódást a kapitánynál?

A katalánokkal az elmúlt időszakban leginkább az Ajax tehetségét, Matthijs de Ligtet boronálták össze, azonban a holland középhátvéd szerződtetésére januárban kevés az esély. Alderweireld leigazolása azonban reális cél lehet, ugyanis a 29 éves sztár szerződése jövő nyáron lejár Londonban, így a gránátvörös-kékek olcsón megszerezhetnék.

Alderweireldet már többször szóba hozták a Manchester Uniteddel, de a Vörös Ördögök a nyáron nem tudták megvásárolni a Spurstől. José Mourinho állítólag jövő nyáron ingyen csapna le a belga védőre, de most úgy tűnik, hogy a Barca keresztbe tehet az MU-nak.

A Barcelonával ma már egy másik klasszist is összehoztak, ám a nap legpikánsabb híre, hogy az ötszörös aranylabdás Lionel Messiéknél négynapos szexpartit rendeznek.

Olvasói sztorik