Nemzetközi foci

Négynapos szexpartit rendeznek Messiéknél

Ellepik a lányok az argentin sztár ibizai szállodáját a hétvégén.

Négynapos szexpartit rendeznek kizárólag lányok számára Lionel Messi Ibizán található szállodájában, a Hotel MiM Ibiza Es Vivében, amivel kapcsolatban a The Sun korábban azt írta, hogy a legolcsóbb szoba egy éjszakára 225 font – azaz nagyjából 80 ezer forint –, míg a legdrágább 525 font – kb. 187 ezer forint. Ha már szóba került a Barcelona támadója: tudtad, hogy a katalán csapat veterán zsenit igazolhat?

Apácák tucatjai kapnának a szívükhöz attól, amit Kleinheisler mondott a bírónak – VIDEÓ
Kocsisokat megszégyenítő káromkodás a magyar középpályástól.

Az angol lap hozzáteszi, az eseményt a The Skirt Club nevezetű klub szervezi, amit már több mint tízezer női tag alkot, ez az exkluzív privát klub pedig a világ számos pontján tart ehhez hasonló rendezvényeket, ahová természetesen a pasiknak tilos a belépés. A négynapos partira hetero, biszexuális és leszbikus lányok jelentkezését is várják 18 és 49 év között, az ott tartózkodás alatt pedig szigorúan tilos a mobiltelefon használata.

Az eseményen többek között olyan programokkal találkozhatnak az érdeklődők, mint a jól ismert „üvegezés”, vagy például erotikus regények felolvasása úgy, hogy közben a lányok egymáshoz dörzsölik a mellüket.

Izgalmas dolgok fognak történni a hétvégén ebben a szállodában. Fotó: hotelesvive.com

címlapfotó: Josep LAGO / AFP

Olvasói sztorik