Nemzetközi foci

Saját játékosa kritizálja a Real Madrid edzőjét

Toni Kroosnak egyre inkább nem tetszik, ahogy Julen Lopetegui játszatja.

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne halljuk újabb problémáról a Real Madridnál. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Luka Modric szomorú jelenlegi klubjánál, most azonban Toni Kroos került a középpontba, neki a csapat jelenlegi edzőjével, Julen Lopeteguivel van gondja.

A német középpályás Zinédine Zidane irányítása alatt szabadabban mozoghatott a középpályán, mondhatni sokkal inkább támadóbb szellemben játszhatott, miközben Casemiro levédte védelem előtti területet. A spanyol tréner érkezése óta azonban sokkal erősebb védekező játékot kell űznie, ez pedig már nem tetszik neki annyira, nem is rejtette véka alá érzéseit:

Szeretek defenzívebb felfogásban játszani, de én nem Casemiro vagyok… – mondta Kroos a hollandok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.

A Real Madrid sztárja egyébként arról is beszélt, igazi kihívásnak néznek szembe azzal, hogy kilábaljanak a rossz szériából, de őt ez nem zavarja, mert már korábban is megmutatták, hogy fel tudnak állni a padlóról.

Rossz hír azonban a madridiak számára, hogy egyik legfontosabb kiszemeltjüket Premier Leauge-gigász csípheti el, mutatjuk, kiről és melyik csapatról van szó.

Címlapkép: TF-Images/Getty Images

Olvasói sztorik