Válogatott

Maradona nagyon durván beszólt Messinek

A legendás Diego nem kímélte a Barcelona klasszisát.

A The Last Word Mexico nevezetű programsorozat vendége volt az argentinok legendás labdarúgója, Diego Maradon, aki az interjúban először még igyekezett megvédeni a kritikus hangoktól Lionel Messit, elmondta vele kapcsolatban, hogy Cristiano Ronaldóval ketten a világ legjobb játékosai, ám néhány perc múlva már ő is túllőtt a célon, miután nagyon durván beszólt az ötszörös aranylabdás támadónak.

Imádja a focit és büszke testvérére a magyar légiós szexi nővére – FOTÓK
Ha teheti, öccse meccseire is kilátogat a szépség.

 Azt kéri és akarja, hogy vezetője legyen a csapatnak, de hogyan lehetne egy olyan játékos vezető személyiség, aki minden meccs előtt hússzor kimegy a vécére? Teljesen más dolog, ha Messi a Barcelonában játszik, vagy amikor az argentin válogatottban. Ne imádjátok már őt annyira… – idézi az AS.com Maradonát.

Itt azonban még nem hagyta abba Maradona, még hozzátette, hogy ő bizony jelenleg nem is hívná meg a válogatottba Messit, később aztán bármi előfordulhat, soha nem mondd, hogy soha alapon. Messi körül mindig történik valami, nem is olyan régen arról is beszámoltunk, hogy meghökkentő bejelentésre készül vele kapcsolatban a Barcelona.

címlapfotó: Zhong zhenbin / Imaginechina / AFP

Olvasói sztorik