Nemzetközi foci

Guardiola lenyúlná az Ajax sztárját a Real Madrid és a Barcelona elől

A Manchester City is kivetette a hálóját Frenkie de Jongra.

Kétségkívül napjaink egyik legkeresettebb játékosa az Ajax Amszterdam tehetséges középpályása, Frenkie de Jong, akivel kapcsolatban többek között már a Real Madrid, a Bayer München és a Barcelona – ha már Barcelona, az megvan, hogy meghökkentő bejelentésre készül a klub Lionel Messivel kapcsolatban? – is szóba került, mint lehetséges célállomás, ám ezúttal a Sport.es arról ír, hogy újabb sztárcsapat bukkant fel az érdeklődők körében.

Maradona nagyon durván beszólt Messinek
A legendás Diego nem kímélte a Barcelona klasszisát.

A spanyol lap úgy tudja, a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola erősen szorgalmazza a holland játékos megszerzését, ezért Txiki Begiristain sportigazgató már több ízben is elutazott Amszterdamba, hogy tárgyaljon az ottani sportigazgatóval, Marc Overmarsszal a tehetséges labdarúgó ügyében.

Ezeken a találkozókon az Ajax nyomatékosította, hogy a szezon végéig semmiképp sem akarnak megválni De Jongtól, hiába adna már most azonnal nyolcvanmillió eurót a City. Egy biztos, a manchesteriek nem fogják feladni, hiszen Guardiola úgy érzi, De Jong tökéletesen illik az ő játékrendszerébe.

címlapfotó: Erik Pasman / Pro Shots / DPPI / AFP

Olvasói sztorik